اخبار

۳۹ تولیدکننده پروفیل UPVC تنها با ۳۰ درصد ظرفیت کار می کنند

بسپار می نویسد، سعید ملکی، رییس هیأت مدیره شرکت نیک‌سازان گفت: کاهش تعرفه واردات پروفیل UPVC از ۲۵ به ۱۵ درصد باعث واردات محصولات بی‌کیفیت و آسیب صنعت داخل شده است.
به گزارش فارس، وی ادامه داد: پائین بودن قیمت پروفیل با کیفیت پائین وارداتی باعث شده تا بخشی از بازار پروفیل تولید داخل به محصولات وارداتی اختصاص یابد که برای حل این مشکل با وزارت صنعت مکاتبه کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه در صنعت پروفیل UPVC حدود 150 میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده است،گفت:‌ در حال حاضر 39 واحد تولیدکننده این صنعت با 30 درصد ظرفیت خود فعال هستند.

وی مصرف سالانه این نوع پروفیل را در ایران بین 60 تا 100 هزار تن اعلام کرد و گفت: در صورت تکمیل ظرفیت واحدهای داخلی، امکان صادرات 50 هزار تن پروفیل UPVC فراهم خواهد شد.

به گفته ملکی، در حال حاضر برخی تجار ایرانی نسبت به واردات پروفیل UPVC با کیفیت درجه دو و سه اقدام می‌کنند که قیمتی پائین‌تر از تولیدات داخل دارند، ولی قیمت محصولات با کیفیت داخلی نسبت به محصولات وارداتی با کیفیت بالا حدود 40 درصد پائین‌تر است.

وی با اشاره به اینکه 30 تا 40 درصد قیمت تولید پنجره UPVC به مواد اولیه اختصاص دارد، گفت: در تولید یراق‌‌آلات پنجره تا 90 درصد به محصولات وارداتی وابستگی داریم.

ملکی با اشاره به مصوبه هیأت دولت در مورد لزوم عایق‌سازی ساختمان‌ها و کاهش مصرف انرژی، گفت: برای اجرای این مصوبه به 85 میلیون پنجره دو جداره نیازمندیم ولی در حال حاضر این مصوبه تنها در کلان‌شهرها اجرا می‌شود.

رییس هیأت مدیره شرکت نیک‌سازان با بیان اینکه در حال حاضر 80 درصد تولید پنجره UPVC در ایران توسط واحدهای زیرپله‌ای صورت می‌گیرد، گفت: 4 هزار واحد تولیدکننده این نوع پنجره در ایران ایجاد شده که تولیدات 80 درصد آنها کیفیت پائینی دارد و طول عمر پنجره‌ تولیدی آنها بسیار کم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا