اخبار

رایان پلیمر آرتا تندیس طلایی نهمین نمایشگاه نوآوری‌وفناوری ربع رشیدی را دریافت کرد

بسپار/ایران پلیمر نهمین نمایشگاه نوآوری‌وفن‌آوری ربع رشیدی که از ۱۷ آبان‌ماه در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار شد، عصر ۲۱ آبان ماه با معرفی طرح‌ها و ایده‌های برتر به پایان رسید.

در آئین اختتامیه این نمایشگاه که با حضور مسئولین استانی و جمع کثیری از بازدیدکنندگان برگزار شد از سه طرح برتر این دوره از نمایشگاه، با اهداء لوح، تندیس و جوایز نقدی تجلیل شد.
در ارزیابی و داوری تخصصی که پس از سه مرحله انجام شد، در نهایت شرکت رایان پلیمر آرتا، به خاطر ارائه‌ی طرح تولید پلیمرهای زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید از آذربایجان شرقی، شرکت برتر و تندیس طلایی نهمین نمایشگاه ربع رشیدی را دریافت کرد.

همچنین پژوهشکده رانشگرهای فضایی و گروه پژوهشی عملگرها با ارائه‌ی طرح عملگر چرخ عکس العملی ماهواره‌های کوچک، رتبه دوم و تندیس نقره‌ای و شرکت هوشمند تجهیز فن‌آوا صنعت به خاطر ارائه‌ی طرح سامانه‌ی جامع پایش حمل‌ونقل، رتبه سوم و تندیس برنزی را دریافت کرد.

در نهمین نمایشگاه ربع رشیدی همچنین از طرف پارک علم و فناوری استان از سه طرح طراحی و ساخت دستگاه جوشکاری لوله‌های پلی اتیلنی به روش حرارتی- اصطکاکی- اغتشاشی، طرح نانو پودر هیدروکسی آپاتیت طبیعی و طرح تکنولوژی نوین بازیافت منابع تجدید پذیر- راکتور سه کاره WKT تجلیل شد.

حمایت مالی برای توسعه طرح‌های فوق به مبلغ یک میلیارد ریال استقرار در پارک علم و فناوری استان بدون تشریفات پذیرش، پشتیبانی از ایده تا مرحله تجاری‌سازی و ورود به بازار جوایز تشویقی پارک علم و فناوری استان برای طرح‌های فوق بود، از طرح و ایده کمربند بینا به عنوان طرح  برگزیده بخش دانش‌آموزی هم تجلیل شد.

توسعه پایدار نیازمند توجه به اکوسیستم نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان است

رئیس ستاد اجرایی نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی گفت: پایان نهمین نمایشگاه ربع رشیدی، آغازی برای اجرای هر چه بهتر دوره بعدی از لحاظ کمیت و کیفیت است.
سعید غریب خواجه در آئین اختتامیه نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی اظهار کرد: علی رغم وقفه ایجاد شده در برگزاری دوره‌ی قبلی، این نمایشگاه به علت محدودیت‌های کرونایی، با استقبال خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

وی گفت : طبق ارزیابی‌های انجام شده، بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت حضوری و بیش از ۲۰ هزار نفر هم به صورت مجازی از نهمین نمایشگاه ربع رشیدی بازدید کردند.

رئیس ستاد اجرایی نمایشگاه ربع رشیدی در ادامه با بیان اینکه اگر می‌خواهیم به توسعه‌ی پایدار برسیم باید به اکوسیستم نوآوری و فناوری توجه کنیم، گفت : اکوسیستم، نیاز به حمایت، تلاش و توجه همه ارگان‌ها و سازمانها دارد تا پویایی و تأثیر مثبت خود را بر توسعه جامعه نشان دهد.

وی، نمایشگاه نوآوری و فناوری را یک فرصت و بهانه‌ خوب برای معرفی و تبلیغ طرح‌های دانش بنیان دانست و گفت: این نمایشگاه یک ظرفیت ایده آل برای ارتباط بین صاحبان طرح و ایده با سرمایه گذاران و مشتریان دیگر است و اگر از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود، یک طرح و ایده می‌تواند به مرحله‌ تولید ثروت و اشتغال کلان برسد.

انعقاد هفت موافقت‌نامه همکاری با صنایع توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در نمایشگاه ربع رشیدی 

رئیس پارک علم و فناوری استان نیز در ادامه این مراسم گفت : در زمان برگزاری نهمین نمایشگاه ربع رشیدی ، هفت موافقت‌نامه همکاری با صنایع توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی منعقد شده است.

عبدالرضا واعظی با بیان اینکه ارزش ریالی این موافقت نامه ها بالغ بر ۱۷۷ میلیارد ریال است، گفت : در آذربایجان شرقی ، شرکت‌ها و صنایع بسیار بزرگی وجود دارد که اگر نسیمی از سمت آنها وزیده شود و از حمایت‌های آنها بهره‌مند شویم، می‌توان با استفاده از این حمایت‌ها، شرکت‌ها و طرح‌های کوچک را متحول کرد.

وی افزود: به همین خاطر است که بنده برگزاری نمایشگاه ربع رشیدی را برای تحول کسب و کارهای دانش بنیان مفید می‌دانم چرا که در خلال برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌توان پیوند و ارتباط خوبی بین صنایع بزرگ، سازمان‌ها و ارگانها با صاحبان طرح و ایده‌ای که نیاز به حمایت مادی و معنوی دارند، ایجاد کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان ادامه داد: اکوسیستم نوآوری و فناوری باید با مدل جنگل بارانی دنبال شود که در آن امکان پیشرفت، تنوع و حرکت دائمی وجود دارد.

واعظی گفت: متأسفانه ما در بخش اکوسیستم نوآوری و فناوری هنوز با مدل مزرعه‌ای حرکت می‌کنیم که در این مدل، هم تنوع محصول محدود و پایین است و هم امکان رشد و توسعه سریع و پایدار وجود ندارد.

وی افزود: با اجرای دقیق قوانین و مقررات، ایجاد زیرساخت‌های مناسب و  حمایت‌های مالی و معنوی می‌توان به آینده اکوسیستم نوآوری و فناوری امیدوار بود.

ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا