اخبار

نتایج آزمایشگاه های صنعت پلاستیک و پلیمر تعمیم پذیر نیست

بسپار به نقل از وب سایت انجمن ملی صنایع پلاستیک می نویسد، با مبالغ عظیمی که در ایجاد آزمایشگاه های صنعت پلاستیک و پلیمر سرمایه گذاری شده، باید این آزمایشگاه ها خروجی واقعی داشته باشند.

اعضای کمیسیون فنی انجمن ملی در نهمین نشست این کمیسیون جمع آوری اطلاعات در مورد آزمایشگاه صنعت پلاستیک، جمع آوری اطلاعات درمورد برق مصرفی و ظرفیت تولید و همچنین گزارش کمیته صیانت، پیگیری موضوع کیفیت – MR230 پتروشیمی مارون را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران، در این نشست مهندس پورقاضی رییس کمیسیون فنی انجمن ملی در خصوص جمع آوری اطلاعات آزمایشگاه های این صنعت اظهار کرد: با مبالغ عظیمی که در ایجاد این آزمایشگاه ها سرمایه گذاری شده ، باید این آزمایشگاه ها خروجی واقعی داشته باشد. هدف ما ایجاد بانک اطلاعاتی درباره توانمندی های آزمایشگاه ها است تا بتوانیم آزمون های آزمایشگاهی را ساماندهی کنیم تا نتایج آزمون ها قابل استناد تر شود.

وی گفت: آزمایشگاه ها در شرکت های بزرگ مثل پتروشیمی همیشه خود را بالاترین می دانند در حالی که با یکدیگر هماهنگ نیستند و همدیگر را نیز قبول ندارند. ما باید در سطح کشور یک هماهنگی ایجاد کنیم تا این مسائل از بین برود . باید موضوع و هدف را جامع تر ببینیم تا بتوانیم به نتایج درست و قابل قبولی در این زمینه دست یابیم.

در ادامه مهندس ربانی از شرکت مهندسین مشاور هم اندیشان بیان کرد: متأسفانه یک فرهنگی در آزمایشگاه ها به وجود آمده است که آزمایشگر ها در ایران راحت عمل می‌کنند و آزمایش خودشان را با نمونه خودش مقایسه می کنند که این قضیه به بخش صنعت تعمیم پیدا می کند و می گویند که نتایج آزمایشگاهی را با خودش پاس pass می کنند.

وی افزود: باید روش ها را با استانداردهای جهانی هماهنگ کنند و این نیازمند یک فرهنگ است که هنوز در ایران بوجود نیامده است و نیاز به یک حرکت اساسی و تفکر منطقی دارد.

مهندس میربلوک نیز گفت: اساس کنترل کردن آزمایشگاه ها وظیفه یک نظام حاکمیتی است و نظام های موازی چنین حقی را ندارند.

بررسی میزان برق مصرفی کارخانه ها نسبت به ظرفیت تولید هم از دیگر مباحث این نشست بود. مهندس پورقاضی در این خصوص گفت: ما باید میانگینی در خصوص نوع مواد و یا فرایند به دست آوریم. یک بخش از اطلاعات دقیق و یک بخش دیگر اطلاعات میانگین و یا عمومی است که این دو مثل هم نیستند. دراین بررسی، نرخ ملاک نیست چون ممکن است نرخ برق تا سه ماه آینده تغییر کند. همچنین برق دستگاه تنها ملاک نیست و هزینه برق بالای سری هم باید محاسبه شود. ما به دنبال عدد خام هستیم و در آخر قبض برق ملاک باشد.

عضو کمیسیون فنی انجمن ملی افزود: ما می خواهیم بدانیم که بنگاه بر اساس برق مصرفی حدوداً چقدر مواد مصرف کرده است که 20 درصد خطا در این زمینه قابل گذشت است. سازمان حمایت و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت میزان برق مصرفی و میزان تولید مواد را می سنجد و مورد ارزیابی قرار می دهند. وی در ادامه از اعضای جلسه خواست تا موضوع را بررسی و نتایج را هرچه زودتر اعلام کنند.

در ادامه این نشست اعضای کمیسیون فنی در خصوص پیگیری اصلاح نام و لوگو انجمن ملی هم بحث و تبادل نظر کردند که مقرر شد آقای مهندس میربلوک الگوی منطقی و پیشنهاداتشان را به صورت کتبی با دکتر قصری مدیرکل روابط عمومی انجمن ملی مطرح کنند.

بررسی پیشنهاد دفتر پتروشیمی در خصوص ارائه لیست آموزش های مورد نظر انجمن ملی با توجه به سرفصل های ارائه شده توسط موسسه انديشه برتر میران به شرکت شهرک ها هم از دیگر مباحث این جلسه بود که مورد استقبال اعضای جلسه قرار گرفت و در این خصوص اعلام کردند که این دوره های آموزشی حکم بازآموزی دارد و می تواند یک انگیزه ایجاد کند. می توان لیست دوره ها را با مدرسین ارایه کنند و از طریق انجمن ملی پیگیری ها لازم انجام شود. همچنین فرم نیاز سنجی به شرکت ها اعلام شود که یکی از اعضا کمیسیون پیشنهاد داد برای شروع کار دوره اظهار نامه مالیاتی را اعلام کنیم که مورد استقبال بنگاه ها قرار می گیرد.

سپس مهندس حسنی دبیر انجمن ملی صنایع پلاستیک به ارایه گزارشی از TC61پرداخت و گفت: ما از اعضای انجمن می خواهیم که پیشنهادات خود را ارایه دهند و فرم ها را پر کنند تا بتوانیم حضور مؤثری داشته باشیم با تشکیل یک تیم تخصصی می توانیم در استانداردهای بین المللی شرکت کنیم.

نمايندگان شرکت سام نیز در این جلسه در خصوص عارضه يابی در صنعت ماشین آلات پلاستیک و قالب های آن از اعضای انجمن ملی کمک خواستند که مقرر شد جلسات مستقل درباره معایب و محاسن ماشین های ایرانی در مقایسه با ماشین های خارجی با حضور شرکت های پایین دستی برگزار شود .

گفتنی است در این نشست مهندس پورقاضی از اعضای جلسه خواست تا در خصوص روز “بدون پلاستیک ” دیدگاه های خود را جمع بندی و ارائه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا