اخبار

مهدی پورقاضی از نامزدی در انتخابات انجمن ملی کناره گیری کرد

بسپار می نویسد، مهندس پورقاضی رسما از کاندیداتوری انتخابات انجمن ملی پلاستیک کناره گیری کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار انجمن همگن پلاستیک تهران از کناره گیری خود از انتخابات انجمن ملی پلاستیک خبرداد. وی افزود: انتخابات انجمن ملی صنایع پلاستیک در روز 16 خرداد ماه در محل اتاق بازرگانی برگزار خواهد شد و لازم است عزیزانی که قصد کاندیدا شدن را دارند هر چه سریعتر خود را معرفی کنند. پیش بینی و برنامه ریزی شده است که سایت انجمن، کاندیداها را در سایت خود معرفی کند.
پورقاضی در پاسخ به این پرسش که شایعه شده است شما از کاندیدا شدن منصرف شده اید گفتند: بله، این شایعه درست است. البته به شخصه علاقمند بودم که در انتخابات شرکت کنم و مسئولیتی را به عهده بگیرم چون به کارهای جمعی و اجتماعی علاقمندم و تفکرم این است که مسیر درست بنگاه ها در فعالیت های جمعی است . اما شرایطی پیش آمد که تصمیم گرفتم از این کار صرف نظر کنم. وی تصریح کرد: یکی از دوستان مورد احترامم عنوان کرد بهتر است که در انتخابات شرکت نکنم. دلیل او هم این بود که بعضی افراد انتقاداتی در خصوص نحوه برخورد من با مسایل انجمن دارند و بهتر است به دلیل برخی حسادت ها خودم را وارد حاشیه نکنم. وقتی به صحبت های این دوست فکر کردم تصمیم گرفتم در انتخابات شرکت نکنم البته دلیل کناره گیری ام صرفا این موضوع نیست مدتی است که در انجمن احساس کار گروهی را ندارم. بعضی از دوستان روش های کاریشان با آنچه که من انتظار دارم بسیار متفاوت است. من تمام سعی خود را می کردم در انجمن آنچه از دستم برمی آید را انجام دهم .مسئولیت کمسیون فنی را داشتم بانک اطلاعاتی و دوره های آموزشی را دنبال می کردم و فعالیت های دیگر. اما با برخورد نامناسب همراه با توهین برخی از اعضای هیات مدیره انجمن روبرو شدم. بنابراین دلیلی ندیدم که هم کار کنم و هم توهین بشنوم. من معتقدم که انجمن به نیرو و خون تازه ای نیاز دارد.
او در پاسخ به این پرسش که کاندیدای مورد نظر شما باید چه خصوصیاتی داشته باشد و چه افرادی را در این پست مناسب می بیند افزود: اعضای انجمن باید به نیروهای خوش فکر، جوان و موفق رای بدهند . به شخصه چندین نفر را در این صنعت می شناسم که مدیران موفق و علاقمند به فعالیت های اجتماعی هستند بنابراین اگر دوستان به این افراد رای دهند نتیجه مطلوبی برای انجمن خواهد داشت. شرط لازم کاندیدا ها این است که اولا برای انجمن وقت بگذارند و مهم تر از آن به فکر منافع شخصی خود یا بنگاهشان نباشند.
وی افزود: چند ماه پیش برای مسائل جشنواره به کارخانه ی مهندس کیانوش شریفی در کرج رفتم و به اعتقاد من ایشان مدیر بسیار موفقی هستند در جشنواره هم توسط هیئت داوران امتیاز بالایی را کسب کردند. البته اطلاع ندارم که مهندس شریفی علاقه به کاندیدا شدن دارند یا خیر، ولی شخصا ایشان را فرد مثبت و مفیدی در این پست می بینم.
به جز ایشان، مهندس بیژن امینی مدیر شرکت صنایع ورق که بسیار سیستماتیک در شرکت خود کار کرده است و یکی از واحدهای برتر در زمینه تولید ورق محسوب می شود.
به جز این دو نفر نیروهای جوان تری را می شناسم مثل مهندس برزویه ظهیری که در شرکت پایون پلیمر موفقیت های بزرگی را کسب کرده است و در انجمن مستربچ بسیار فعال است. بنابراین هم مدیر موفقی محسوب می شود و هم فردی است که به فعالیت های اجتماعی علاقمند می باشد. همچنین مهندس حامد شهمیرزادی از شرکت رازین پلیمر که تحصیلکرده دانشگاه شریف است و اطلاعات خوبی در زمینه پلیمر دارد. وی فوق لیسانس MBA خود را در خارج از ایران گذرانده است واطلاعات بازرگانی بسیار خوبی دارد.
افرادی که پیشنهاد دادم ترکیبی از تجربه و فکر نو هستند . البته از هیئت مدیره فعلی هم افرادی هستند که خوب عمل کردند و شایستگی دوباره انتخاب شدن را دارند . مثلا آقای دکتر ترکمان که کمسیون صادرات را به خوبی پیش بردند و قطعا صنعت پلاستیک از اینکه ایشان دوباره فعالیت کنند بهره مند خواهد شد. همچنین آقای دکتر قصری در بخش روابط عمومی یکی از نقاط قوت انجمن در شرایط فعلی محسوب می شود.
ایشان در ادامه نقاط ضعف انجمن ملی را این طور بیان کردند: انجمن در بخش روابط عمومی ، صادرات و بخش فنی عملکرد خوبی داشته است . اما در بخشی مثل بازرگانی نتوانست تیم خوبی را شکل دهد که امیدوارم در دوره بعدی این ضعف برتر شود. همچنین در بخش عضو گیری و ایجاد انجمن های استانی موفق عمل نکردیم

وی تشریح کرد: اگر شرایط توافق صورت بگیرد و تحریم ها برداشته شود صنعت پلاستیک با شرایط جدیدی روبرو خواهد شد که ماموریت های جدیدی را برای تشکل ها به دنبال خواهد داشت. تشکل ها باید روی صادرات بیشتر کار کنند چون روابط بین المللی این امر را می طلبد که بازارهای صادراتی جدیدی برای خود پیدا کنیم و نکته مهم تر مسئله جذب سرمایه گذار خارجی است که انجمن باید نهایت تلاش خود را بکند تا شرایط جذب سرمایه گذار خارجی را به سمت صنایع پایین دستی پتروشیمی بیاورد. البته این اتفاق کار آسانی نیست و مستلزم یک تیم پرتحرک و فعال است. مسیر پیش روی ما به سمت آزاد سازی اقتصادی است چه بخواهیم و چه نخواهیم این اتفاق خواهد افتاد. یارانه ها به تدریج کم می شود مدیران باید از مدیران شرایط یارانه ای خارج شوند . تحقق این مسائل همکاری انجمن با بنگاه ها را می طلبد . به نظر می آید صنایع بالادست همچنان تمایل دارند امتیازهای بازار را برای خود نگه دارند و تمایلی به ثبات در بازار ندارند.
ایشان در پایان افزودند: شرکت نکردن من در انتخابات انجمن ملی به معنای قطع ارتباط من با انجمن ملی نیست . در هر کجا که احساس نیاز به من باشد در خدمت انجمن ملی خواهم بود چرا که انجمن خانه ی ما است و قهر از آن معنا ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا