اخبار

مدیرعامل پتروپلیمر شرق: هدف ما افزایش سهم در بازار است

محمد رضا شفیعی اسفیدواجانی، مدیر عامل شرکت پتروپلیمر شرق است.
این شرکت از سال 1384 در راستای کمک به محیط زیست و با هدف بازیافت انواع پلیمرها فعالیت خود را آغاز نموده است. با گذشت زمان و بررسی اهمیت بازیافت PET از دو منظر اقتصادی و زیست محیطی در استانهای شمالی، تمرکز اصلی خود را در فاز اول بر روی بازیافت فیزیکی بطری های PET قرار داد.
در سالهای بعد و به منظور توسعه، بهبود کارآیی و بالا بردن ارزش افزوده، این مجموعه اقدام به واردات خطوط جدیدی برای تولید محصولات جدید از جمله ورق های سه لایه پلی اتیلن ترفتالات و فوم های PET برای استفاده در مصارف غذایی، پزشکی، دارویی و … نمود.
شفیعی در گفت و گو با ماهنامه بسپار می گوید: مجموعه پتروپلیمر ظرفیت تولید 500 تن در ماه برای انواع فیلم های PET, PP, PS و PET foam و با استفاده از بطری های بازیافتی به عنوان بخشی از مواد اولیه می باشد. از ویژگی های فنی محصولات شرکت می توان از شفافیت، استحکام، قابلیت کاربرد مواد بازیافتی در لایه میانی فیلم بدون از دست دادن ارزش بهداشتی، انعطاف مناسب و امکان تولید در ضخامت ها و عرض های متنوع را نام برد.
وی می افزاید: با توجه به میزان ظرفیت تولید و کیفیت مناسب محصول که ناشی از تکنولوژی به روز خط تولید می باشد، این شرکت در میان رقبا بالاترین ظرفیت اسمی تولید را داراست و به جهت نوپا بودن مجموعه انتظار می رود که در آینده نزدیک بخش عمده ای از سهم بازار به این شرکت تعلق پیدا کند. علاوه بر این با توجه به کیفیت بالای محصولات، نگاه شرکت به حضور در بازارهای جهانی و پیدا کردن بازارهای هدف در کشورهای اروپایی و آسیایی می باشد.
او در مورد اهداف و برنامه های حضور در نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست می گوید: ما انواع فیلم های PET, PP, PS و خصوصاً PET foam که برای اولین بار در ایران و خاور میانه تولید می شود، را در نمایشگاه ارایه خواهیم کرد. هدف قطعی ما از حضور در این نمایشگاه شناخت بازار، حضور گسترده تر در بازار مصرف و ارائه تعریف جدیدی از کیفیت کالا برای مصرف کنندگان محترم می باشد.
این شرکت همچنین از اسپانسرهای نمایشگاه است: ما با این حمایت مالی خواستیم کمکی به ارتقای این صنعت و نمایشگاههای مرتبط کرده و حضور پر رنگ و موثری را در بزرگترین ویترین صنعت پلاستیک به نمایش بگذاریم.
با توجه به تولید حجم بالای محصولات پلیمری در ایران نسبت به کشورهای منطقه، طبیعتاً نمایشگاه ایران پلاست یکی از معتبرترین نمایشگاههای از این دست در منطقه می باشد.
در ادامه شفیعی می گوید: با توجه به این که صنعت پلیمر در حال حاضر در حال ایجاد و شناسایی بازارهای جدیدی در سطح کشور و سطوح بین المللی می باشد، مطمئنا در آینده نزدیک فرصتهای بسیار زیادی پیش روی این صنعت قرار خواهد گرفت. به عنوان مثل بسیاری از قطعات فلزی به دلیل هزینه های سنگین و محدودیت تولید در سالهای اخیر جای خود را به قطعات پلیمری که دارای ماندگاری و کیفیت بهتری می باشند داده اند.
از جمله مهمترین چالشهای این صنعت در سطح بین المللی مشکلات زیست محیطی است که در صورت عدم توجه به این مقوله، آینده گسترش تولیدات پلیمری را زیر سوال می برد. هر چند که ایجاد شرکتهای زیست سازگاری مانند پترو پلیمر شرق می تواند تا حد زیادی باعث رفع این قبیل مشکلات گردد.
از جمله مهمترین چالشهای صنعت پلیمر در ایران تغییر مکرر قوانین صادرات، تامین مواد اولیه از پتروشیمی ها، نوسانات قیمتی مواد اولیه و تحریم ها می باشد که در صورت عدم توجه به آنها می تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مجموعه های تولیدی گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا