اخبار

فعالان صنایع پلیمر بار دیگر در صبح با خبر

بسپار می نویسد، صبح امروز قسمت دوم مصاحبه با فعالان صنايع پليمر با همكاري شركت خورشيد , درياي شرق (هايتین سينگر)، در برنامه صبح با خبر از شبكه خبر پخش شد.

دربخش ماشينهاي تزريق پلاستيك مهندس هاملت ياريجانيان از شركت خورشيد و درياي شرق (هايتين سينگر)، دربخش قالبسازي مهندس علي عليخواه از شركت پلي تكنو قالب، منوچهر حبيبي از شركت اتصال گستر كاوه، مهندس رزاقي از ايرانكو و دربخش توليد مهندس تهمتن از شركت كاوه و مهندس عليخاني از شركت هود مَس شركت داشتند.
تمرکز این گزارش بر نقش صنایع کوچک در اقتصاد کشور بود. در قسمت اول گزارش صنایع کوچک پیش زمینه ایجاد صنایع بزرگ دانسته و تایید شد که این صنایع به دلیل زود بازده بودن در اشتغال تاثیر ویژه ای در اقتصاد کشور دارند.
در قسمت دوم گزارش بر نقش به سزای صنایع کوچک بر اشتغال تاکید شد. مصاحبه شونده صنایع کوچک را به چشمه سارهایی تشبیه کرد، که با در کنار هم قرار گرفتن صنعت کشور را تشکیل می-دهند. وی قرار گرفتن کارگاه های کوچک،برخلاف کارخانجات، در شهر را موجب حمل و نقل آسان تر و عامل راحتی کارگر دانست. همچنین موانع تولید کمبود مواد اولیه و ماشین آلات به روز به دلیل تحریم ها برشمرده شد. وی افزود مشکلات مواد اولیه در کشور تا حدودی حل شده است و با داشتن حمایت نیروهای نخبه خواهند توانست ماشین آلات پیشرفته را تولید کنند.
مهمان داخل استودیو آرمان خالقی عضو هیئت مدیره خانه صنعت و معدن کشور، از دو دسته مسئله برای بنگاه ها نام برد: مشکلات درون بنگاهی و محیط پیرامونی و فضای کار. وی افزود، اولین حمایت این است که سرمایه گذار هنگام تاسیس از الفبای بنگاه داری، مسائل مدیریتی و نحوه تعامل با پرسنل و به طور کلی از دانش اداره بنگاه آگاه باشد. از طرفی با شناخت از شرایط حاکم بر بازار و قوانین و مقررات، تعامل مناسبی با محیط پیرامونی داشته باشند. خالقی با اشاره به بروکراسی اداری پیچیده، پنجره واحد را راه حل این موضوع دانست.
خالقی در مورد تعامل با بانک ها نیز گفت، دولت منابعی را در اختیار بانک ها قرار خواهد داد اما به دلیل محدودیت این منابع، باید هوشنمدانه توزیع شوند. از این رو توزیع منابع تنها نباید به وسیله بانک صورت گیرد بلکه تشکل های خصوصی نیز باید در این امر مشاوره دهند. همچنین وی افزود تسهیلات 20 درصد هنوز برای بانک¬ها کاملا جا نیافتاده است.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت و معدن گفت دولت قصد داشت از منابع هدفمندی یارانه ها در زمینه خرید تکنولوژی و ماشین آلات به صنایع تولید کمک کند و به آن ها هزینه بلاعوض برای پرداخت قبوض انرژی بدهد، اما با کاهش شدید دلار با محدودیت منابع مواجه شد. البته دولت قصد پرداخت تسهیلات یارانه دار برای واحدهایی با کارایی مناسب تر، دارد و اگر این تسهیلات به صورت صحیح اختصاص داده شوند، موفق عمل کرده ایم.
در پایان خالقی با بیان این که نظام مالیاتی عادلانه نیست افزود، اگر به شفافیت اقتصادی نرسیم دچار مشکل خواهیم شد. کارمندان و واحدهای تولیدی مالیات پرداخت می کنند اما واحدهای صنفی هنوز کاملا کنترل نشده اند. با نصب ماشین صندوق و کنترل نظام توزیع و گرفتن مالیات متناسب با ورودی و خروجی مالی این واحدها، می توان از پولشویی جلوگیری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا