اخبار

فراخوان ثبت نام/ چهاردهمین دوره جشنواره تولیدکنندگان و مدیران جوان و دوازدهمین دوره معرفی چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران

بسپار/ ایران پلیمر نظام نامه چهاردهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران  جوان و
دوازدهمین دوره معرفی چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت

امروز پایه و اقتدار کشورها به سرمایه های دانشی آنهاست و نه منابع فیزیکی و زیرزمینی آنها، که اگر چه مهم است ولی آنچه مهمتر است نیروی انسانی است و اینکه چگونه بتوان از این منابع ارزشمند موجود در کشور استفاده بهینه کرد و در راستای خلق ارزش افزوده اقتصادی و تولید و ارائه خدمات به کار گرفت. باور کردن منابع فکری و فرهنگی یک کشور نیازمند پختگی اندیشه و توان فکری است. همچنین به ثمر رساندن سرمایه های مادی کشور به مهارت و آگاهی نیاز دارد و هرکس صاحب این منبع و این سرچشمه باشد نیرومند خواهد بود و اگر نباشد ولو اینکه روی اقیانوسی از امکانات مادی و فیزیکی فراوان باشد همچنان کشور عقب مانده و نیازمند دیگران خواهد ماند. یکی از موضوعات با اهمیت در توسعه هر کشور ارج نهادن به نیروی جوان آن کشور و زمینه سازی برای بروز خلاقیت ها و استعدادهای آنهاست. به عقیده ما کارآفرینان جامعه و به خصوص کارآفرینان جوان کشور افراد مستعدی هستند که قدرت درک درست شرایط و ارائه راهکار برای برون رفت از آن شرایط را دارند و توسعه این راهکار به خلق ارزش اقتصادی منجر می گردد. در این راستا شناسایی کارآفرینان جوان و معرفی آنها به جامعه و مسئولان، همچنین کمک به توسعه و بهبود فعالیت های آن ها اقدامی مهم در جهت توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور و تشویق جوانان خلاق است. از این رو همچون سال های گذشته خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران چهاردهمین جشنواره سالیانه خود را به منظور تقدیر از مدیران، تولیدکنندگان و کارآفرینان جوان کشور با حضور وزرا، نمایندگان مجلس و سایر مسئولین و مدیران بخش های دولتی و خصوصی در پاییز ۹۹برگزار می نماید. در این جشنواره از پیشکسوتان و چهره های ماندگار صنعت معدن وتجارت کشور نیز بصورت ویژه تجلیل به عمل می آید.

سطوح جوایز:

چهره ماندگار صنعت، معدن و تجارت
مدیر نمونه جوان
واحد تولیدی برتر (صنعتی، معدنی، خدماتی)

به منظور اجرای موثر جشنواره ارکان ذیل طرح ریزی و به مرحله اجرا درآمده است این ارکان عبارتند از :

شورای سیاستگذاری:
این شورا متشکل از نمایندگان سه قوه،بخش خصوصی، اساتید دانشگاه و مشاوران مدیریت بوده و وظیفه تعریف اهداف و سیاستهای ناظر بر این جشنواره و اطمینان از تحقق آنها را بر عهده دارد.

کمیته علمی:
کمیته علمی متشکل ازصاحبنظران حوزه تولید وکارآفرینی واز بین اساتید دانشگاه، مشاوران ، بخش دولتی و … می باشد که با نظر شورای سیاستگذاری تعیین می گردند. این کمیته وظیفه طرح ریزی علمی کنفرانس و تعیین چارچوب علمی سخنرانی ها و کارگاهها را برای تصویب در شورای سیاستگذاری بر عهده دارد.

کمیته اجرائی:
کمیته اجرائی زیرنظر خانه صنعت و معدن و جوانان ایران تشکیل و وظیفه طرح ریزی عملیات اجرائی جشنواره و تامین کلیه زیرساختها را در شأن و شخصیت شرکت کنندگان به عهده دارد.

دبیرخانه جشنواره:
دبیرخانه جشنواره وظیفه هماهنگی بین ارکان و تنظیم جلسات بخشهای مختلف و کمک به کمیته اجرائی جهت پیشرفت امور اجرائی را بر عهده خواهد داشت.

پرسشنامه:

http://www.himty.ir/wp-content/uploads/2020/06/Untitled-7.pdf

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا