اخبار

عقد قرارداد بین شرکت گاز استان بوشهر و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای طراحی و ساخت لوله های پلی اتیلن فشارقوی برای نخستین بار در کشور

بسپار می نویسد، مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر از انعقاد قرارداد طراحی و ساخت لوله های پلی اتیلن فشار قوی برای استفاده در خطوط تغذیه گاز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
غلامعباس حسینی با اعلام این که این قرارداد به ارزش ١٥٠٠ میلیون ریال میان شرکت گاز استان بوشهر و دانشگاه صنعتی امیرکبیر ( پلی تکنیک) منعقد شده است، گفت: در این قرارداد، ظرف مدت ١٢ ماه مراحل مطالعاتی پروژه انجام می شود و بر اساس آن روش های مختلف افزایش فشار بررسی و طراحی پروژه انجام خواهد شد.

وی با اعلام این که بر اساس قرارداد، ١٠٠ متر لوله در مقیاس پایلوت نصب خواهد شد، گفت: با تولید محصول در مقیاس نیمه صنعتی، پیش بینی می شود در آینده نزدیک مقدمات نصب خطوط لوله پلی اتیلنی در شبکه تغذیه گاز استان بوشهر برای نخستین بار در کشور بصورت پایلوت و در مقیاس نیمه صنعتی فراهم شود.

وی ادامه داد: در مدت یک سال بازدهی لوله ها بررسی و در صورت مثبت بودن نتیجه، تولید صنعتی آن در دسنور کار قرار می گیرد.

مدیرعامل گاز استان بوشهر در مورد مزایای لوله های پلی اتیلنی گفت: استفاده از لوله های پلی اتیلنی در مقایسه با لوله های فلزی، مزایای فراوانی دارد که از آن جمله می توان به مقاومت بالا در برابر خوردگی، حمل و نقل راحت تر، عمر عملیاتی بالا و نیز سهولت نصب و پیاده سازی در شبکه توزیع گاز اشاره نمود. بر همین اساس و با توجه به مزایای یادشده ، امروزه جهت پیاده سازی شبکه توزیع گاز در بسیاری از کشورهایی دنیا انحصارا از لوله های پلی اتیلنی استفاده می شود.

حسینی با بیان این که از سال ١٣٨٥ از لوله های پلی اتیلنی تنها در داخل شبکه گاز (فشار ٦٠ پی.اس.آی) استفاده می شد، گفت: با توجه به مزایای این لوله ها در مقایسه با لوله های فلزی، با مشورت کارشناسان و اساتید دانشگاه های مختلف، استفاده از لوله های پلی اتلین در خطوط تغذیه (با فشار ٢٥٠ پی.اس.آی) در دستور کار قرار گرفت.

وی اولویت استفاده از این لوله ها را در بخش های گاز رسانی به صنایع و مناطقی که به تعویض و تعمیر لوله ها نیازمندند، اعلام و تصریح کرد: با تولید محصول در مقیاس نیمه صنعتی، پیش بینی می شود در آینده نزدیک مقدمات نصب خطوط لوله پلی اتیلنی در شبکه تغذیه گاز استان بوشهر برای نخستین بار در کشور بصورت پایلوت و در مقیاس نیمه صنعتی فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا