اخبار

طرح دانش بنيان توليد بيوپليمرهاي گياهي به مرحله تجاري سازي رسيد

ايده و طرح فناوري توليد بيوپليمرهاي گياهي در يك مبادله تجاري بين يكي از شركت‌هاي دانش بنيان و يكي از سرمايه‌گذاران بخش صنعت استان اصفهان به ارزش 20 ميليارد ريال به فروش رسيد.
به گزارش خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، محسن حسيني، صاحب اين ايده علمي و مديرعامل اين شركت دانش‌بنيان در نشست خبري هشتمين جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ بهايي كه عصر پنج شنبه برگزار شد، اظهار كرد: با هدف توليد و جايگزيني ظروف يكبار مصرف از مواد و پليمرهاي گياهي به جاي مواد رايج در بازار در صنعت بسته بندي كشور اين شركت تحقيق و انجام مراحل توليد آزمايشگاهي و توليد نيمه صنعتي طرح را آغاز كرد كه بعد از حضور در جشنواره فن‌آفريني شيخ بهايي و معرفي اين محصولات از طريق سايت شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان موفق به جذب سرمايه گذار براي مرحله توليد انبوه به طور مشاركتي شديم. وي با بيان اين‌كه مدت تحقيق تا تجاري سازي اين طرح سه سال زمان طي كرده است، افزود: شركت‌هاي دانش بنيان امكان ارتباط و همكاري نخبگان با سرمايه گذاران اقتصادي را مهيا كرده‌اند و صاحبان ايده‌هاي علمي بايد مزاياي طرح‌هاي خود را بهتر از ديگران بشناسند.

حسيني، بازدهي ارزي سرمايه گذاري در ايده خود را صد درصد عنوان كرد. متيني راد، مديرعامل شركت طرف خريدار ايده توليد بيوپليمرهاي گياهي هم اظهار كرد: به دليل اينكه اين طرح از سوي شهرك علمي و تحقيقاتي به طور كامل كارشناسي شده با اطمينان خاطر از بازدهي و سود سرمايه اقدام به مشاركت در سرمايه گذاري و اجراي صنعتي اين طرح كرده‌ايم. وي با تاكيد بر اين‌كه منافع كل جامعه را بايد درنظر گرفت، افزود: براي حمايت از كار و سرمايه ايراني و رفع مشكلات توليد بايد به طورعلمي وارد اين عرصه شويم. همچنين مسؤول كميته تجاري‌سازي بنياد ملي نخبگان از وجود حدود دو هزار طرح علمي قابل سرمايه‌گذاري در شركت‌هاي دانش بنيان خبر داد و گفت: بعد از جشنواره فناوري و نوآوري سال 90 تاكنون 13 هزار ميليارد تومان جذب سرمايه تجاري‌سازي، نصيب ايده‌ها و اختراعات مبتكران كشور شده است. وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در مورد نوع و زمينه اين سرمايه‌گذاري‌ها گفت: در تمامي زمينه‌ها ايده‌هاي علمي مانند صنايع هوا فضا، صنايع سنگين و سبك و… سرمايه گذاري شده است، اما صنايع شيميايي و بيوتكنولوژي و نظایر آن سهم بيشتري را به خود اختصاص داده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا