اخبار

شعری مقدم: هلدینگ خلیج فارس خصوصی شود باید فاتحه پتروشیمی را خواند

بسپار می نویسد، معاون وزیر نفت با انتقاد از ساز و کار واگذاری سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، اعلام کرد: اگر 38 درصد سهام این هلدینگ واگذار شود باید فاتحه صنعت پتروشیمی را خواند و به سوی دیگران دست گدایی دراز کنیم.
به گزارش مهر، عباس شعری مقدم امروز در حاشیه دیدار با کارکنان صنعت پتروشیمی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت واگذاری سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، از واگذاری 38 درصد باقیمانده سهام هلدینگ خلیج فارس انتقاد کرد و گفت: این اقدام سبب نابودی صنعت پتروشیمی ایران خواهد شد و برای جلوگیری از این صدمه جدی با تمام توان مشغول فعالیت هستیم.
معاون وزیر نفت با اعلام اینکه به زودی و با ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز به طور رسمی خواهان عدم واگذاری 38 درصد از سهام باقیمانده هلدینگ خلیج فارس خواهیم شد، تصریح کرد: اگر این واگذاری انجام شود تردیدی نیست که صنعت پتروشیمی ایران نیز با توجه به شرایط موجود به ورطه نابودی خواهد افتاد، پس برای جلوگیری از این فاجعه تمام تلاش خود را برای حفظ این 38 درصد سهام به کار خواهیم بست.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با انتقاد از روند واگذاری مجتمع های پتروشیمی در سال‌های گذشته اظهار داشت: باید برای حفظ جایگاه صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور در نحوه واگذاری‌ها بازنگری و تجدید نظر کاملی انجام گیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با دلایل و مدارک کافی با وزارت امور اقتصادی و دارایی و همچنین سازمان خصوصی سازی وارد مذاکره خواهد شد، بیان کرد: اگر تعلل کنیم اعتبار صنعت پتروشیمی ایران صدمه خواهد دید.
این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی ا تاکید بر اینکه به اصل خصوصی سازی اعتقاد داشته و به آن پایبندیم تبیین کرد: به روند خصوصی سازی و نحوه واگذاری ها در چند سال گذشته انتقاد داریم و اعتقاد داریم در این مسیر باید اشتباه‌های گذشته جبران شده و با اقدام‌های اصلاحی باید شرایطی فراهم کنیم تا بیش از پیش در اقتصاد ایران نقش آفرین باشیم.
شعری‌مقدم در پایان خاطرنشان کرد: اگر 38 درصد سهام هلدینگ واگذار شود باید فاتحه صنعت پتروشیمی را خواند و به سوی دیگران دست گدایی دراز کنیم.
معاون وزیر نفت همچنین در دیدار عمومی با کارکنان و مدیران صنعت پتروشیمی با اشاره به ایجاد کرسی‌های آزاد اندیشی در صنعت پتروشیمی از روند خصوصی‌سازی پتروشیمی‌ها در دولت نهم و دهم انتقاد کرد و گفت: جهش دوم پتروشیمی با مشارکت بخش خصوصی رقم خواهد خورد.
شعری‌مقدم با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها تاکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به زودی کرسی های آزاد اندیشی در صنعت پتروشیمی راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی، زمینه توسعه روحیه جمعی و مدیریت مشارکتی را فراهم می کند، در تشریح روند توسعه پتروشیمی در ایران، تصریح کرد: این صنعت ابتدا با سرمایه‌گذاری مشترک شرکت نفت و سرمایه گذاران آمریکایی در سه مجموعه رازی، آبادان و خارگ شکل گرفت و بعد از آن هم پتروشیمی ایران- ژاپن با مشارکت 50 درصدی دو کشور تاسیس شد.
معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه پس از جنگ تحمیلی زمینه سرمایه‌گذاری خارجی در پتروشیمی دیگر مهیا نبود، به همین علت دولت خود مقداری برای توسعه این صنعت سرمایه‌گذاری کرد، اظهار داشت: با آغاز فعالیت دولت اصلاحات بدون دریافت کمک از دولت با دریافت وام‌های کلان خارجی صنعت پتروشیمی توسعه یافت که از این سال‌ها به‌عنوان دوران طلایی توسعه پتروشیمی یاد می‌شود.
این مقام مسئول در ادامه با انتقاد از روند خصوصی سازی در دولت نهم و دهم اظهار داشت: در این دوران با توجه به نوع خصوصی سازی انجام شده و مشکلاتی که بعد از آن موانع ایجاد شده و تحریم‌ها ایجاد کرد، برند جهانی NPC از بین رفت.
این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه حالا یک هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس باقیمانده است، تبیین کرد: در صورت خصوصی سازی این هلدینگ، شرکت ملی صنایع پتروشیمی توان کاری نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر حفظ هلدینگ خلیج فارس افزود: سیاست دولت جدید این است که زمینه را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی واقعی در کشور فراهم شود تا با مشارکت سرمایه‌گذاران واقعی زمینه توسعه و جهش جدید صنعت پتروشیمی فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا