اخبار

رییس جدید سازمان توسعه تجارت معرفی شد

بسپار می نویسد، پس از استعفای ولی‌الله افخمی‌راد از ریاست سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسروتاج به عنوان جانشین وی تعیین شده است. 

به گزارش ایسنا، روز گذشته افخمی راد برای سومین بار از سمت خود به عنوان معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران استعفا کرد. وی از مهر ماه سال ۱۳۹۲ سکان هدایت سازمان توسعه تجارت را بر عهده داشت.
پس از استعفای روز گذشته افخمی راد، وزیر صنعت، معدن و تجارت با استعفا وی موافقت کرد و طی حکمی مجتبی خسروتاج را که پیش از این در سمت معاونت بازرگانی این وزارتخانه مشغول به کار بود به عنوان رئیس سازمان توسعه تجارت ایران منصوب کرد. 

مراسم تودیع افخمی راد و معارفه خسروتاج ساعت ۱۴ امروز در سالن خلیج فارس محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که یدالله صادقی که سابقه ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران را داشته، به عنوان معاون بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین شده است. 

پیشینه خسروتاج 

مجتبی خسروتاج مدرک تحصیلی لیسانس خود را در رشته مدیریت اقتصادی قبل از انقلاب اسلامی در سال 1353 از مدرسه عالی ریاضیات و مدیریت اقتصادی کرج (رشته مدیریت اقتصادی)دریافت نموده و پس از انقلاب در دانشگاه صنعت نفت نیز در رشته فوق لیسانس مدیریت تحصیلات خود را کامل نمود. وی قبل از انقلاب نیز برای ادامه تحصیلات در رشته فوق لیسانس و دکتری به خارج از کشور سفر نمود و در طول دوره تحصیل عضو فعال اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان آمریکا و اروپا (Muslim Students' Association) بود. 

پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۹ وی بعنوان مدیرعامل و رییس هیات مدیره مرکز تهیه و توزیع مواد پلاستیکی وزارت بازرگانی منصوب شد. در فاصله سال‌های ۱۳۶۰ الی ۱۳۶۸ مناصبی مانند مدیریت بازرگانی خارجی شرکت بازرگانی دولتی و نیز معاونت تجارت خارجی وزارت بازرگانی را تجربه نموده است.
در سال ۱۳۶۸ وی بعنوان سرپرست وزارت بازرگانی منصوب گردید. 

پس از آن طی سال‌های ۶۹ تا ۷۶ بعنوان عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی فعالیت کرد.
مجتبی خسروتاج در سال ۱۳۷۶ بعنوان معاون وزیر بازرگانی و رییس مرکز توسعه صادرات ایران انتخاب گردید. این مرکز در سال ۱۳۸۲ بدنبال ادغام با مراکز تهیه و توزیع کالا، سازمان توسعه تجارت ایران نام گرفت. 

وی تا سال ۱۳۸۴ در سمت ریاست کل سازمان توسعه تجارت و معاونت توسعه روابط اقتصادی وزارت بازرگانی باقی‌ماند
وی همچنین در فاصله زمانی دولت‌های هفتم و هشتم، در مقام نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران، عضویت هیات نمایندگان اتاق تهران، ریاست هیات مدیره دفاتر بازرگانی خارج از کشور و عضویت هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات ایران مشغول به فعالیت بوده است. 

در تابستان ۱۳۸۲ بنا به پیشنهاد وزیر بازرگانی وقت و تصویب دولت، مفتخر به دریافت نشان دولتی لیاقت و مدیریت از آقای خاتمی رییس جمهور دولت های هفتم و هشتم گردید.
در زمستان ۱۳۹۲ در دولت حسن روحانی، وی بعنوان معاون توسعه بازرگانی داخلی و نیز قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی، از سوی محمدرضا نعمت‌زاده منصوب گردید.
(ویکی پدیا)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا