اخبار

رضازاده: ايران پلاست تكميل كننده توانمندي صنايع تكميلي است

بسپار به نقل از ستاد خبری نمایشگاه بین المللی ایران پلاست می نویسد، رييس هيات مديره اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي تامين نياز صنعت پلاستيك با اشاره به اين كه ايران پلاست متعلق به صنايع پليمري و پايين دست است، اظهار كرد: با توجه به این که نمایشگاه ايران پلاست به صورت بین المللی برگزار می شود می تواند کمک به سزایی به صنایع پایین دستی کشور كند.
نصرالله رضازاده در گفتگو با ستاد خبری نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست با بيان اين‌كه مشتريان داخلي و خارجي مي توانند نياز خود را در نمايشگاه ايران‌پلاست مطرح كنند تا صنايع تكميلي محصولات خود را مطابق با خواست مشتري توليد و عرضه كنند، گفت: ايران پلاست با توجه به اين كه دو سال يك بار برگزار مي شود توانسته در پيشرفت صنعت كمك خوبي به رونق توليد داشته باشد.
رضا زاده افزود: قابليت هايي كه در كشور براي توليد محصولات صنايع پايين دستي وجود دارد، مي تواند در اين نمايشگاه در معرض ديد قرار گيرد و توانمندي صنايع پايين دستي به نوعي با اين نمايشگاه تكميل‌ مي‌شود.
وي با تاكيد بر اين‌كه در ايران‌پلاست 2014 اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي تامين نياز صنعت پلاستيك و انجمن ملي صنايع پلاستيك در كنار هم حضور پيدا مي‌كنند، گفت: با توجه به تعاملات صورت گرفته با شركت ملي صنايع پتروشيمي ايران، پيش‌بيني مي‌شود در نهمين نمايشگاه ايران‌پلاست دستاوردهاي خوبي عرضه شود و نتايج خوبي به دست آيد.
رييس هيات مديره اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي تامين نياز صنعت پلاستيك با اشاره به نمايشگاه‌هاي عرب پلاست، نمايشگاه تركيه و نمايشگاه چين در خاورميانه به عنوان نمايشگاه‌هاي مطرح در منطقه، اظهار كرد: جايگاه ايران در نمايشگاه ايران پلاست مي تواند به مراتب حتي از چين هم بالاتر باشد.
رضازاده ادامه داد: چين در دهه قبل نمايشگاه خود را با يك سالن 500 متري در حوزه صنايع پايين دستي در شانگهاي آغاز كرد و امروز امكانات ، تجهيزات و توليداتي كه به نمايش مي‌گذارد نسبت به دهه قبل بيش از 200 برابر رشد داشته است.
وي با تاكيد بر اين‌كه نمايشگاه ايران پلاست تحت تاثير تحريم قرار گرفته است، اظهار كرد: ايران‌پلاست آن پيشرفت و سرآمدي‌كه با توجه به مزيت هاي موجود نفتي در كشور بايد داشته باشد، ندارد اما اميدواريم ايران‌پلاست نهم تكميل شود و در خاورميانه سرآمد باشد.
رييس هيات مديره اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي تامين نياز صنعت پلاستيك با اشاره به شرايط ايران در حوزه بين المللي گفت: نمايشگاه‌هاي عرب پلاست و تركيه نمي تواند با نمايشگاه ما قابل مقايسه باشند اما ممكن است براي برخي بازديدكنندگان ايراني كه با محدوديت بين المللي مواجهند، داراي جذابيت باشد.
رضازاده در ادامه در مورد مشكلات صنايع تكميلي نيز با بيان اين كه حدود 80 درصد صنايع پايين دستي كشور واحدهاي كوچك هستند و براي تامين مواد اوليه و تعامل با پتروشيمي ها و بورس دچار مشكل هستند، گفت: درتلاشيم تا بتوانيم مواد اوليه را از پتروشيمي ها 4 ماهه بدون كارمزد دريافت كنيم؛ اگر تعامل در اين زمينه وجود داشته باشد، به نقدينگي خيلي كمك مي‌كند تا ديگر نيازي نباشد صنايع پايي دستي براي تامين سرمايه در گردش خود به بانك ها مراجعه كنند.
وي در ادامه با تاكيد بر لزوم اصلاح قيمت خوراك گاز و مايع، گفت: صنايع ميان دستي و پايين دستي نيز مانند مجتمع‌هاي پتروشيمي بايد از تخفيفات و مزيت‌هاي پتروشيمي‌ها استفاده كنند.
رضا زاده با بیان اینکه اصلاح قوانين كاري نيست كه بخش خصوصي بتواند انجام دهد افزود: دولت بايد لوايح لازم را آماده كند تا مزيت موجود به ساير زنجيره ها منتقل شود و بتوانیم به كارمان استمرار بخشيم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا