اخبار

دکتر ضرغام از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بازدید کرد

بسپار می نویسد، رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با هدف آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران و اعضای هیات علمی سراسر کشور با امکانات صندوق حمایت از پژوهشگران و چگونگی ارائه حمایتها به محققان و مراکز علمی، از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بازدید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر نصرت‌الله ضرغام، ضمن آشنایی با بخش‌های مختلف فنی و تخصصی چهار پژوهشکده این پژوهشگاه بزرگ که در خاورمیانه کم نظیر است، از کارگاه‌های این پژوهشگاه دیدن کرد و از نزدیک در جریان چگونگی اجرای پروژه‌های در حال اجرای محققان و متخصصان در این کارگاه‌ها، قرار گرفت.
وی همچنین از امکانات کارگاه پایلوت چند منظوره در این پژوهشگاه دیدن کرد و با چگونگی فعالیت محققان در زمینه پایلوت‌های آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی آشنا شد.
پیش از بازدید دکتر ضرغام، هیات رئیسه پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، با ابراز خوشنودی از حضور رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در جمع خود، اولویتهای پژوهشی این مجموعه بزرگ علمی را برای وی و هیات همراه تشریح کرد.
اولویت‌های پژوهشی مطرح شده در حضور دکتر ضرغام، در زمینه فنی – مهندسی، انرژی، مهندسی بافت و بیومترالر‌های مورد استفاده در مهندسی بافت، روش‌های نوین سنتز مواد و محیط زیست بود.
هیات رئیسه همچنین درباره 21 طرح تحقیقاتی به اتمام رسیده و چهار طرح در حال اجرای این پژوهشگاه که با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران پیگیری می‌شود، توضیحاتی داد، همچنین در زمینه مربوط به پنج طرح پژوهشی این پژوهشگاه که نیاز به پشتیبانی مالی دارند، اطلاعاتی ارائه داد.
دکتر نکومنش، رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نیز در این نشست، به انتظارات جامعه از مراکز علمی و پژوهشگاه پلیمر اشاره و تصریح کرد: مردم توقع دارند در مقابل دریافت بودجه‌ای که به این مراکز ارائه می‌شود، خروجی‌های مشخصی را برای جامعه داشته باشند و خبرهای خوشی را از دستاوردهای این مراکز به گوش مردم برسانند.
نکومنش تصریح کرد: حدود 30 درصد از بودجه کل پژوهشگاه پلیمر در سال‌ جاری از طریق قراردادهایی که منعقد شده بود، تامین شد؛ تلاش می‌کنیم این رقم به 40 درصد برسد و بتوانیم نقش خود را برای پیشرفت کشور بخوبی ایفاء کنیم.
سپس دکتر ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران در ارتباط با مطالب مطرح شده از سوی هیات رئیسه پژوهشگاه پلیمر، نقطه نظرات خود را بیان کرد.
وی به فعالیت ارزشمند پژوهشگاه پلیمر و ارتباط این مجموعه با صندوق حمایت از پژوهشگران طی سال‌های اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران تاکنون حامی 44 پروژه پژوهشگاه پلیمر با حدود پنج میلیارد و 400 میلیون ریال کمک مالی بوده است.
ضرغام افزود: البته همیشه فقط منابع مالی، باعث موفقیت نمی‌شود و تضمینی برای موفقیت یک سازمان نیست، بلکه دیدن افق‌های دور، نگاه جامع به همه ظرفیت‌های مالی و انسانی، می‌تواند بیشتر اثرگذار باشد.
وی همچنین از اهمیت “مدیریت پژوهش” و “اقتصاد پژوهش” که در دستور کار کارگروه مدیریت و علوم اقتصادی صندوق نیز قرار گرفته، سخن گفت و ابراز امیدواری کرد، با شکل‌گیری مجدد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و کارهای کارشناسی ارزشمندی که برای مدیریت منابع مالی اعمال خواهد شد، سازمان‌های موفق، موفق‌تر شوند.
وی در پایان سخنان خود در جمع هیات رئیسه پژوهشگاه پلیمر، با اشاره به امکانات صندوق حمایت از پژوهشگران و چگونگی استفاده اعضای هیات علمی از این امکانات، اظهار امیدواری کرد تمامی 90 عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بتوانند با صندوق همکاری داشته باشند و با ارائه‌ طرح‌ها و پروژه‌های ارزشمند تحقیقاتی از حمایت‌های مادی و معنوی صندوق بهره‌مند شوند.
در ادامه این نشست، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران در جمع استادان، اعضای هیات علمی و محققان این پژوهشگاه حاضر شد و با توضیح در خصوص امکانات صندوق حمایت از پژوهشگران و چگونگی ارائه حمایت‌های مادی و معنوی به محققان‌، به پرسش‌های آنان در همین ارتباط پاسخ گفت.
هم‌اکنون این مجتمع آموزشی، علمی و پژوهشی با زیربنای 45 هزار مترمربع در زمینی به مساحت 17 هکتار شامل آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، کتابخانه، سالن آمفی‌تئاتر، مرکز کامپیوتر، قسمت‌های اداری‌و‌مالی و بخش‌های خدمات پشتیبانی، مرکز رشد فناوری پلیمر، خانه‌های سازمانی استادان، درمانگاه و مهمانسراست.
محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بعنوان سرمایه اصلی این پژوهشگاه در طی سال‌های فعالیت خود علاوه بر اجرای موفقیت‌آمیز طرح‌های پژوهشی کاربردی، صنعتی، توسعه‌ای و بنیادی و ارائه هزاران خدمات آزمایشگاهی به صنعت پلیمر با چاپ مقالات در نشریات علمی و پژوهشی در داخل و خارج کشور، مشارکت گسترده‌ای در تولید جهانی علم داشته‌اند. این پژوهشگاه در کنار فعالیت‌های اصلی پژوهشی با برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت و تأسیس رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی پلیمر و برپایی سمینارهای ملی و بین‌المللی، نقش موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص و پژوهشگر داشته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا