اخبار

دومین واحد بزرگ مونواتیلن گلایکول جهان در آستانه بهره برداری

بسپار / ایران پلیمر به نقل از پایگاه خبری آی‌سی‌آی‌اس، شرکت پتروشیمی سعودی بیسیک اینداستریز (سابک) اعلام کرد که پروژه سرمایه گذاری مشترکش با اکسون موبیل واقع در نزدیکی منطقه کراپس کریستی (Corpus Christi) ایالت تگزاس فعالیت‌های خود را آغاز کرده است و برای راه‌اندازی اولیه آماده می‌شود.

این مجتمع جدید در زمینی که پیش‌تر زیر کشت پنبه بوده و توسط مزارع پنبه و آفتابگردان احاطه شده است، شامل یک واحد کراکر با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 800 هزار تن و دومین واحد بزرگ مونواتیلن گلیکول جهان با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 100 هزار بشکه خواهد بود.

این مجموعه همچنین دارای دو واحد پلی‌اتیلن سبک خطی است هر یک با ظرفیت تولید سالانه 650 هزار تن خواهد بود.

سابک و اکسون‌موبیل در ماه اکتبر سال گذشته میلادی اعلام کردند که این سرمایه‌گذاری مشترک در سه ماه چهارم 2021، زودتر از برنامه اولیه یعنی سال 2022 به بهره‌برداری خواهد رسید.

این مجتمع پتروشیمی ازسوی شرکت آمریکایی اکسون موبیل اداره می‌شود.

این مجتمع دارای امکانات آزمایشگاهی برای آزمایش مواد اولیه، پلی‌اتیلن و مونواتیلن گلیکول (MEG) تولیدی با هدف کسب اطمینان از مطابقت خروجی با ویژگی‌های لازم است که مراحل راه‌اندازی آن رو به پایان است.

این سرمایه‌گذاری مشترک ابتدا برای اطمینان از جریان مناسب آب، بخار، نیتروژن و ارائه خوراک به کارخانه‌های تولید محصولات پایین‌دستی، بخش‌ یوتیلیتی را راه‌اندازی کرد.

این طرح همسو با راهبرد پیشبرد اهداف توسعه‌ای سابک است و به منابع مواد اولیه تنوع می‌بخشد و از طریق طیف وسیعی از محصولات، حضور این شرکت عربستانی را در صنعت پتروشیمی آمریکای شمالی گسترش می‌دهد.

سابک و اکسون‌موبیل در ماه اکتبر سال گذشته میلادی اعلام کردند که این سرمایه‌گذاری مشترک در سه ماه چهارم 2021، زودتر از برنامه اولیه یعنی سال 2022 به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکسون‌موبیل و سابک اعلام کردند که انتظار می رود این پروژه بیش از 600 شغل دائمی ایجاد کند.

این طرح پتروشیمی مواد مورد استفاده در تولید محصولات مختلف مانند خنک‌کننده‌های خودرو، صنایع بسته‌بندی و مصالح ساختمانی را تولید می‌کند.

سابک انتظار دارد که این پروژه بر صورت‌های مالی تلفیقی پس از آغاز عملیات تجاری‌اش تأثیر مثبت داشته باشد.

سابک در سه ماه دوم سال 2021 میلادی به‌دلیل افزایش قیمت محصولات و حجم فروش به سود خالص دست یافت.

تولیدکنندگان و پالایشگران نفت جهان، پتروشیمی‌ها را به‌عنوان بازاری رو به رشد برای تقاضای نفت خام می‌بینند زیرا انتظار می‌رود با افزایش شمار خودروهای برقی، توسعه بازار مسکن و دفاتر کارآمدتر، تقاضا برای سوخت‌های موتوری در حال افزایش باشد.

 

نیپنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا