اخبار

دهمین کنفرانس بین‌المللی علوم و فناوری پلیمر آغاز دیروز آغاز به کار کرد

دهمین کنفرانس بین‌المللی علوم و فناوری پلیمر (ISPST 2012) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر عصر دیروز آغاز به کار کرد.
دکتر فرهاد شریف، رییس دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: برگزاری این کنفرانس دوره‌یی از 30 سال پیش آغاز و هر دو یا سه سال یکبار تکرار شده که هدف اصلی آن آشنایی محققان با دستاوردهای علمی و ایجاد زمینه‌های همکاری در حوزه‌ی علم و فناوری پلیمر است.
وی با اشاره به این که محققان بسیاری در زمینه‌ی پلیمر در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: بیش از هزار مقاله به دبیرخانه‌ کنفرانس ارائه شده که از این میان 200 مقاله فرصت ارائه‌ شفاهی خواهند داشت و 600 مقاله نیز در قالب پوستر ارائه می‌شوند.
رییس دانشکده‌ مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره‌ی سوابق این رشته در کشور اظهار کرد: به نظر من تعریف رشته‌ی پلیمر از آغاز آن در کشور توسط پیشکسوتان این علم کاملا نمونه و منحصر به فرد بوده است. این متخصصان بر روی سنتز، شکل‌دهی و خواص مواد پلیمری بررسی‌های زیادی انجام داده‌اند و همین موضوع مهندسی پلیمر را در ایران بسیار کاربردی کرده است.
وی با بیان این که در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا حوزه‌های تخصصی پلیمر در دانشکده‌های شیمی، مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک پراکنده است گفت: دانشجویان ایران با تعریف تخصصی و کاربردی که از صنعت و دانش پلیمر در ایران شده در صنایع بالادستی و پایین دستی این صنعت بسیار موفق بوده‌اند.
به گفته‌ دبیر کنفرانس علوم و فناوری پلیمر این کنفرانس شرایطی را ایجاد کرده که انجمن‌های صنفی مختلف صنعت پلیمر بتوانند از پتانسیل‌های علمی کشور استفاده کنند و همچنین متخصصان این حوزه از توانمندی‌های صنعتی مطلع شوند.
دکتر شریف درباره‌ی محورهای اصلی این کنفرانس گفت: خواص پلیمرهای مختلف، شناخت پلیمرها، شکل‌دهی پلیمرها، سنتز و تولید پلیمر و تئوری و مدلسازی محورهای اصلی این همایش است که پیگیری آنها در کنفرانس‌های مختلف صنعت پلیمر زمینه‌ی توسعه‌ی این علم و شناخت محققان از یکدیگر را فراهم می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا