اخبار

دانش فنی ساخت کاتالیست و پایه هیدرو دی سولفوریزاسیون نفتا کسب شد

رئیس پژوهشکده کاتالیست و نانو فناوری پژوهشگاه صنعت نفت از دستیابی متخصصان این پژوهشکده به دانش فنی ساخت کاتالیست و پایه فرآیند هیدرو دی سولفوریزاسیون نفتا خبر داد.
مهدی رشیدزاده در گفت و گو با خبرنگار شانا تصریح کرد: فناوری هیدرو دی سولفوریزاسیون از فناوری‌هایی است که به منظور جداسازی گوگرد از نفت و فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی کاربرد دارد.
وی یکی از کاربردهای کاتالیست هیدرو دی سولفوریزاسیون نفتا را کاهش گوگرد موجود در این فرآورده‌ نفتی دانست و یادآور شد که استاندارد ترکیبات گوگردی در نفتا باید کمتر از 0.5 ppm باشد از این‌رو با استفاده از کاتالیست هیدرودی سولفوریزاسیون نفتا ترکیبات گوگردی نفتا به حد استاندارد کاهش می‌یابد.
رشیدزاده گفت: در حال حاضر حداقل 100 تن از این نوع کاتالیست در کشور مورد نیاز است که پیش‌بینی می‌شود با توسعه روزافزون صنعت پتروشیمی و راه‌اندازی‌ واحدهای پالایشی جدید تقاضا برای آن افزایش یابد.
وی به واگذاری دانش فنی کاتالیست هیدرودی سولفوریزاسیون نفتا به منظور تجاری‌سازی و تولید انبوه آن اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون دانش فنی این کاتالیست به همراه فرمولاسیون ساخت پایه آن با هدف تجاری‌سازی و تولید انبوه به یک شرکت داخلی واگذار شده است.
رئیس پژوهشکده کاتالیست و نانو فناوری پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه این پژوهشگاه در سال‌های متمادی پژوهش‌های بسیاری را برای ساخت کاتالیست‌های گوگردزدا از برش‌های مختلف نفتی مانند نفت‌سفید و گازوییل انجام داده است،گفت: هم‌اکنون فرمولاسیون و دانش‌های فنی ساخت این کاتالیست‌ها در پژوهشگاه صنعت نفت موجود است.
رشید‌زاده اظهار امیدواری کرد که واگذاری دانش فنی کاتالیست هیدرودی سولفوریزاسیون نفتا برای تجاری‌سازی و تبدیل شدن به محصول نهایی، مسیر واگذاری سایر دانش‌های فنی کسب شده توسط پژوهشگاه در این حوزه را نیز هموار کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا