اخبار

تولید پچ‌های ضددرد و تبدیل زباله‌های پلیمری به محصولات با ارزش

بسپار می نویسد، محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی در تلاش هستند تا با همکاری بخش خصوصی بتوانند زباله‌های پلیمری را تبدیل به محصولات با ارزش کنند.‌

دکتر محمدحسین بهشتی، معاون فناوری پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی در گفت‌وگو با  ایسنا تمرکز تحقیقاتی این پژوهشگاه را انتخاب ایده‌هایی با قابلیت تجاری‌سازی دانست و افزود: در این راستا انتخاب موضوعات تحقیقاتی بر اساس ارزیابی‌های دقیق در زمینه تعداد مصرف‌کننده، مشتریان بالقوه نتایج تحقیقات و امکان‌سنجی بازار صورت می‌گیرد.

وی این بررسی را در امر بازاریابی محصولات مؤثر دانست و یادآور شد: با این رویکرد تاکنون توانستیم محصولاتی را برای ورود به بازار آماده کنیم.

بهشتی به بخشی از این دستاوردها نیز اشاره کرد و یادآور شد: ساخت و تولید پچ‌های دارویی ضد درد از جمله این دستاوردهاست که از چند سال قبل تحقیقات بر روی آنها صورت گرفت و محققان این پژوهشگاه موفق به عرضه چهار نوع پچ ضد درد شدند.

وی با تأکید بر این که مراحل تولید آزمایشگاهی و اجرای طرح پایلوت آن انجام شده است، ادامه داد: این دستاورد در هفته پژوهش عرضه می‌شود و خط تولید آن را نیز احتمالا در بهمن ماه راه اندازی خواهیم کرد.

بهشتی تولید زخم‌پوش‌ها را از دیگر دستاوردهای پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ذکر کرد و یادآور شد: در درمان زخم‌ها و به ویژه سوختگی‌ها مشکلاتی در ترمیم پوست وجود دارد که در این راستا محققان این پژوهشگاه زخم‌ پوش‌ها یا بافتی شبیه پوست مصنوعی را برای ترمیم زخم‌ها تولید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا