اخبار

تولید نانوکامپوزیتی با مصارف حذف آلاینده های زیست محیطی و پزشکی

بسپار می نویسد، محققان دانشگاه پیام نور اصفهان نانو کامپوزیتی برای حذف آلاینده های زیست محیطی تولید کردند که علاوه بر آنکه قابل بازیافت است از آن می توان در صنایع شیمی سبز و همچنین پزشکی و اپتیک استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، پلی اکسومتال ها به عنوان فتوکاتالیست ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. فتوکاتالیستها به کاتالیزورهایی گفته می شود که در حضور نور فعال می شوند و برای تصفیه آب، تصفیه آلاینده ها از هوا، شیشه های خود تمیز شونده و تجزیه مولکول های آلی به کار می رود.
این فتوکاتالیستها به دلیل ‏پیچیدگیهای جداسازی از محیط واکنش از کارایی پایین تری برخوردار هستند از این رو پژوهشگران دانشگاه پیام نور اصفهان با مطالعه بر روی عوامل ‏مختلف برای برطرف کردن این کاستی ها موفق به تولید نانو کامپوزیتی از پلی ‏اکسومتال ها و اکسید زیرکونیم شدند.‏
نتایج آنالیزها نشان داد که این نانو کامپوزیت، به راحتی قابل جدا سازی از محیط واکنش ‏هستند ضمن آنکه امکان بازیابی این نانوکامپوزیتها وجود دارد از این رو کاربردی شدن این مواد مقرون به صرفه خواهد بود.
‏نانو کامپوزیت های تولید شده علاوه بر اینکه در از بین بردن آلاینده های زیست محیطی کاربرد دارد در علوم زیست محیطی ‏‏(شیمی سبز) و پزشکی نیز به کار می رود. از کاربردهای دیگر این نانوکامپوزیت ها می‌توان به استفاده آنها ‏در صنایع داروسازی، پزشکی، کاتالیست‌ها و اپتیک اشاره کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا