اخبار

تولید اقلام جدید تجهیزات یک بار مصرف پزشکی در کشور

وزیر بهداشت، دكتر مرضيه وحيد دستجردي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي ايسنا با اشاره به رونمايي از چند قلم تجهيزات يكبار مصرف پزشكي ساخت محققان يك شركت دانش بنيان ايراني در اواخر سال گذشته اظهار كرد: با خودكفايي در توليد اين تجهيزات مي‌توان از حدود 12 ميليون دلار ارزبري جلوگيري كرد. از جمله اين تجهيزات سرنگ انسولين است كه با يك سوم قيمت نمونه‌هاي خارجي در اختيار بيماران قرار مي‌گيرد.
وزير بهداشت تصريح كرد: از ديگر تجهيزات يك بار مصرف توليدي، سرنگ AD (خودايستا) است كه ساليانه حدود 10 تا 12 ميليون دلار جهت مصرف در واكسيناسيون ارز بري دارد و محصول بسيار با اهميتي در سيستم بهداشتي و واكسيناسيون محسوب مي شود.
وي افزود: همچنين سرنگ‌هاي ديگري كه به سرنگهاي ايمن مشهور هستند در ارديبهشت ماه به بازار عرضه مي‌شود كه براي پرسنل بهداشتي، پرستاران و كاركنان آزمايشگاه‌ها كاربرد دارد تا هم به عفونت‌هاي موجود در خون افراد آلوده نشوند و هم اين كه امكان معدوم كردن سرنگ وجود داشته باشد.
وزير بهداشت خاطرنشان كرد: همچنين توليد برخي تجهيزات مورد استفاده در آندوسكوپي، بيوپسي و نمونه برداري در دستور كار اين شركت قرار دارد. همچنين اين شركت در صدد است كه سرنگ‌ها و لوله‌هايي به كار ببرد كه سرسوزن و لوله‌ها به هم متصل بوده و به وسيله خلاء خون‌گيري صورت گيرد كه با توليد آن از ارزبري بالايي از كشور جلوگيري مي شود.
وي اظهار اميدواري كرد كه در آينده از واردات سر سوزن‌ها و سرنگ‌هاي خارجي بي‌نياز شويم.
وزير بهداشت با اشاره به اعلام سه فراخوان جهت توليد داروهاي وارداتي با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: در اين راستا تاكنون فراخوان «توليد تجهيزات پزشكي مصرفي و غيرمصرفي» و «توليد واكسن‌ها» اعلام شده است كه موارد تاييد شده جهت حمايت به معاونت علمي ارسال شده است و محققان و صنعت‌گران كشور در آزمايشگاه‌ها و مراكز پژوهشي مشغول توليد اين محصولات هستند تا در سال 91 شاهد رشد چشمگير توليدات محصولات باشيم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا