اخبار

قرارداد طرح توسعه واحد پلی اتیلن سبک خطی پتروشیمی شازند امضا شد

بسپار / ایران پلیمر به نقل از  روابط عمومی پتروشیمی شازند، مراسم امضای قرارداد طرح توسعه واحد پلی اتیلن سبک خطی (واحد LL) شرکت پتروشیمی شازند با عنوان” پروژه طراحی، ساخت و نصب سامانه فرایندی سرمایشی واحد LL” منعقد شد. این رویداد در روز دوشنبه 20 مرداد ماه با حضور  ولدخانی مدیرعامل پتروشیمی شازند به عنوان کارفرما و مدیرعامل شرکت سینا کنترل شیراز به عنوان مجری پروژه در محل سالن کنفرانس مجتمع پتروشیمی شازند محقق شد.

در ابتدای این مراسم ولدخانی در سخنانی ضمن تقدیر از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت سینا کنترل شیراز گفت: در شرایط کنونی با توجه به تحریم های ظالمانه بین المللی و عدم حضور شرکت ها و کارشناسان خارجی در کشور، خوشبختانه شرکت سینا کنترل شیراز با تکیه بر توانمندی داخلی به عنوان مجری طرح توسعه واحد LL پتروشیمی شازند انتخاب شده و این طرح که قرار بود تجهیز و اجرای آن توسط شرکت های خارجی انجام شود، از این پس به این شرکت واگذار می شود.

مدیرعامل پتروشیمی شازند اظهار داشت: پتروشیمی شازند به عنوان کارفرما جهت پیشبرد هر چه بهتر این پروژه در کنار مجری خواهد بود و انتظار داریم با همت مهندسین شرکت سینا کنترل، طرح توسعه واحد LL در موعد مقرر به بهره برداری برسد.
در ادامه  انصاری نیک سرپرست مدیریت طرح های توسعه شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به حضور شرکت های مختلف داخلی در مناقصه طرح توسعه واحد LL گفت شرکت های داخلی متعددی با توانمندی های بالا در این مناقصه شرکت کردند که شرکت سینا کنترل بر اساس استانداردهای مهندسی و سیستم های کنترل کیفی و فنی بالا در این پروژه حساس و حائز اهمیت به عنوان برنده و مجری انتخاب شدند و امیدواریم طرح توسعه واحد LL پتروشیمی شازند در زمان مقرر عملیاتی و در مدار سرویس قرار گیرد.

همچنین مهندس صدیق مدیرعامل شرکت سینا کنترل از اعتماد مهندس ولدخانی و مدیران شرکت پتروشیمی شازند تشکر و قدردانی نموده و یادآور شدند که تمام تلاش همکاران ما پیش برد و افتتاح پروژه طرح توسعه واحد LL پتروشیمی شازند در زمان تعیین شده خواهد بود.

پروژه طراحی و ساخت مجموعه سرمایش فرآیندی در راستای تکمیل طرح توسعه واحد پلی اتیلن سبک خطی شرکت پتروشیمی شازند، کومونومر موجود در جریان چرخش نیتروژن ورودی را با استفاده از عملیات سردسازی تا دمای منفی 40 درجه سلسیوس، تفکیک، بازیابی، و مجدداً مورد استفاده قرار می دهد.

با نصب و راه اندازی این مجموعه اهداف متعددی نظیر: امکان تولید گریدهای خاص از جمله LL-6209 و LL0209 در واحد پلی اتیلن سبک خطی، بازیافت حدود %17 کومونومر 1 بوتن و %12 کومونومر 1 هگزن، افزایش ضریب ایمنی بخش اکسترودر به دلیل ممانعت از تجمع گازهای قابل انفجار در سیستم انتقال پودر و کاهش گازهای رها شده به محیط زیست و کاهش اتلاف مواد یا ارزش اقتصادی محقق خواهد شد.

 

منبع: نیپنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا