اخبار

از ایران پلاست: تولید کوپلر الکتروفیوژن تا سایز 315 برای اولین بار در ایران

حسین حاج علی مدیر عامل شرکت تکاب اتصال در گفت و گو با بسپار، ناشر روزنامه های رسمی نمایشگاه گفت: این شرکت از سال 73 فعالیت خود را در زمینه تامین نیاز پروژه های آب را آغاز کرده است، ما در راستای اهداف خود موفق به برپایی واحد تولیدی در سال 1380 با ظرفیت اسمی 220 تن شدیم و این واحد تولیدی در سال 1390توانست ظرفیت تولید اسمی 840 تن را به ثبت و بهره برداری صنعتی برساند. وی در خصوص طیف محصولات این شرکت تولید و ارائه اتصالات پلی اتیلن (الکتروفیوژن، بات فیوژن، فلنجدار و اتصالات خاص) به روش تزریق و براساس استانداردهای روز جهانی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با توجه به ثبت نام و جانمایی اینترنتی در نهمین دوره ایران پلاست بستر مناسب و زمان کافی جهت ثبت نام و ثبت اطلاعات شرکت ها فراهم بود که این موضوع در نوع خود شایان تقدیر و تشکر است.
حاج علی ایران پلاست را پنجره ای می داند که سازمانها، تشکل ها، انجمن ها، واحدهای تولیدی، صنعتی، بازرگانی و تحقیقاتی از سراسر دنیا حضور فعال و چشمگیری در آن دارند و با توجه به اینکه کشور ما دارای ذخایر عظیم نفتی در جهان و علی الخصوص در آسیا و خاورمیانه می باشد و به تبع آن در تولید فرآورده های پتروشیمی اعم از اتیلن، پروپیلن، استایرن و … در منطقه حائز اهمیت بسیار است. از نظر وی ایران پلاست باید توسط انجمن های صنفی که قدرت درک نیازمندی های صنعت را در کنار انتقال و تبادل اطلاعات مربوطه در عرصه بین المللی داشته باشند برگزار شود، نظیر NGOها، اتحادیه ها و صنفهای مرتبط با صنعت پلی اتیلن و پلی پروپیلن. در این زمینه و برای رونق نمایشگاه اطلاع رسانی مناسب و دعوت از کلیه مدیران شرکت های دولتی و خصوصی، موسسات و وزارتخانه های مرتبط می تواند در تصمیم گیریهای کلان این صنعت تاثیر گذار باشد.
از وی پرسیدیم که در نمایشگاه ایران پلاست آیا محصول جدیدی را به معرض نمایش خواهد گذاشت؟ در پاسخ گفت: شرکت با توجه به خط مشی مدیریتی و اهداف بلندمدت خود و با رویکرد تولید و نوآوری در واحد R&D اقدام به تحقیق، مطالعه وتولید محصولات جدید نموده است که در این نوبت از نمایشگاه، حضورمان مستثنا از این موضوع نیست که می توان به تولید کوپلر الکتروفیوژن تا سایز 315 برای اولین بار در ایران اشاره کرد. وی در بخش پایانی صحبت های خود به ارایه تحلیلی از صنعت می پردازد و می گوید: در صورتیکه در بلند مدت در خصوص کاربرد پلیمرها و کاربری محصولات پلیمری اطلاع رسانی کافی و به موقع صورت نگیرد و سیستم ها و اهرم های نظارتی دقت نظر کافی در کیفیت مواد اولیه، فرآیندهای تولیدی، ماشین آلات و خطوط تولیدی به عمل نیاورند؛ متاسفانه با توجه به رقابت ناسالم در داخل کشور، عرصه فعالیت افراد فرصت طلب و سود جو فراهم می شود که میتواند به راحتی کالای بی کیفیت یا کیفیت پائین را با نازلترین قیمت تولید و عرضه نماید و این موضوع در مرحله اول به ضرر تولیدکننده کیفی خواهد بود و ایشان را در ورطه سقوط و ورشکستگی قرار می دهد و در مرحله بعد عرضه کالای بی کیفیت، موجبات نارضایتی مصرف کنندگان و تولید کنندگان کیفی را نسبت به صنعت پلیمر و متصدیان مربوطه ایجاد خواهد نمود.
سالن میلاد، طبقه پایین (31a)، غرفه شماره 24

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا